Okulumuz Hakkında

Bozhüyük İlkokulu
Bozhüyük Kasabası / İhsaniye / Afyonkarahisar
0272 285 10 50
yok
https://bozhuyukilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Milli değerlerinin bilincinde olan , bilim ve teknolojinin ışığında ; öğrenmeyi öğrenen , sorgulayan , üreten , güvenilir , paylaşımcı fertler yetiştiren kalitede öncü bir kurum olmak.

MİSYON

İlkokullar arasında gözde ve başarılarıyla tanınan bir okul olmak.

BAŞARILAR

Bozhüyük İlkokulunda öğrenci olarak bulunmuş her birey yüksek özgüven sahibi, okuma ve yazmayı öğrenmiş, okuduğunu anlayabilir, kendini yazılı ve sözel olarak rahat bir şekilde ifade edebilir; dört işlemle matematik problemlerini çözebilir.
Öğretmen :11
Öğrenci :132
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :11
Öğretim Şekli :Sabahçı-Öğlenci şeklinde ikili öğretim yapılmaktadır.

Öğretim Şekli

Sabahçı-Öğlenci şeklinde ikili öğretim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Derse Başlama Saati: 08.30 Ders Bitiş Saati: 17.30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Okulumuz Kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine Uzaklık :28 km İlçe Merkezine Uzaklık:28 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bozhüyük köyü, yaklaşık 2000 nüfuslu eski bir yerleşim yeridir. İhsaniye ilçesine bağlıdır. Ancak köy halkı daha çok Afyon il merkezine gider ihtiyaçlarını karşılar.

Kontenjan Bilgileri

Okul Binasında Halen 138 öğrenci Eğitim Öğretim almaktadır. Okulda toplam 8 derslikte 8 şube öğrenci için eğitim öğretim faaliyeti olmaktadır.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okul sınavla öğrenci almamaktadır.

Sportif Etkinlikler

Serbest Etkinlik Saatlerinde Öğrencilerimiz mangala koridor satranç dama çin daması kule gibi çeşitli zeka oyunları oynamaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

Okulumuz öğrencileri fen bilgisi derslerini bilimsel çalışmalar yaparak işlemektedir.

Proje Çalışmaları

Türk Dil Kurumunun tanımına göre Proje: Değişik alanlarda önceden plan ve programa alınmış, maliyeti hesaplanmış, kurum ve kuruluşların yönetim organları tarafından onaylanmış, kısa ve uzun vadeye bağlanarak özel kurum veya devlet adına gerçekleştirilmesi kabul edilmiş bilimsel çalışma tasarısı. 2. Gerçekleştirilmesi istenen tasarı. Tanıma uygun Bozhüyük İlkokulunda halen uygulana projeler: ANASINIFI EĞİTİMİ 1.Henüz Okul Çağına hazır olmayan 48-66 ay arası çocukları Türk Milli Eğitim Mevzuatına göre Eğitime ve Öğretime hazırlama projesi 1. SINIF 2. SINIF 3. SINIF 4.SINIF 2. Anasınıfı eğitimi görmüş veya görmemiş tüm çocuklara okuma yazma öğretme projesi 3. Anasınıfı eğitimi almış veya almamış tüm çocuklara temel matematik tanımlarını öğretme projesi 4. Tüm Öğrencilerine kendini yazılı veya sözlü ifade edebilme becerisi kazandırma projesi 5. Tüm öğrencilerine temel sanat bilgisi kazandırma projesi 6. Okuma yazma bilmeyen her yaştan erkek kadın kursiyerlerine okuma yazma öğretme projesi 7. Tüm öğrencilerini çeşitli zeka oyunlarıyla tanıştırma ve seçtiği bir oyunda derinlemesine eğitim verme projesi 8. Mali Durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına yardım etmek isteyen öğrenci gruplarına veya sosyal yardım kuruluşlarına yardımcı olma projesi 9.Öğrenme güçlüğü çeken öğrencilere destek eğitim verme projesi uygulanmaktadır.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Okulun yurt dışı proje faaliyeti yoktur.